Freja Wewer

Freja Wewer er upåklageligt cool, og hendes Instagram profil emmer deraf. Freja er en af de der piger, der bare ligegyldigt, hvad hun tager på, ser godt ud, og får os til at sukke at misundelse i vores skærme – på den bedste måde. Du skal følge Freja, hvis du er interesseret i mode, kunst og mad.

 

Amalie Fischer

Amalie Fischer er 24 år gammel og bosat i København. Hendes Instagram profil givet dig et ærligt indblik i en ung piges liv fyldt med hyggelige stunder med veninder, sjove byture, ulykkelige kærestesorger og en helt masse tankemylder. Amalie har en stor passion for mode, hvilket også tydeligt kommer til udtryk på hendes Instagram, og så er Amalie desuden beriget med den gave at kunne synge, hvilket du også er heldig at høre små bidder af en gang imellem.

 

Cathrine Wichmand

Cathrine Wichmand er tidligere radiovært, men i dag en af Danmarks største bloggere og influencers. Cathrine er indbegrebet af sødme, hvilket oser ud af hendes profil – du fanger hende sjældent uden et stort smil. Cathrine elsker farver med tryk på elsker, og hendes verden er derfor fuld af dem – på hendes tøj og i hendes hjem, og det er svært ikke at blive smittet af alle de gode vibrationer, der bliver sendt ud gennem hendes feed.


Stephania Potalivo

Stephania falder utvivlsomt i kategorien ”babe” med stort ”b”, men hendes personlighed er, hvad der får os til ikke at kunne få nok af hende på Instagram. Du er nemlig med garanti sikret et godt grin, hvis du stikker Stephania Potalivo et ”følg”. Med en stor portion selvironi og intet filter, ligger Stephania billeder ud fra hverdagen med kiksede og sjove hændelser, vi alle kan nikke genkendende til. Og så er der selvfølgelig også alle de billeder, hvor hun er iklædt en fin, sommerlig top og lang nederdel langs kysten i Italien, mens hun spiser spaghetti i lange baner. Og dem gider vi selvfølgelig også godt se på.

 

Emili Sindlev

Emili Sindlev er helt sin egen, når det kommer til at udtrykke sig gennem stil. Emili er en mester i at sammensætte uventede materialer, farver og snit – og gøre det til perfektion hver gang. Den internationale modescene har fået øjnene godt op for denne danske stjerne, og Emili er også at spotte overalt på de mest anerkendte modeblogs og er en sand darling hos street style fotograferne til modeugerne.