Fremtiden er kommet og flere og flere mennesker vil gerne have fingrene i droner og vi kan ligeså godt sige det som det er ”De er kommet for at blive”. Man kan få disse droner i flere forskellige størrelser og former, da de kan bruges til flere formål. Man kan få nogle der bruges til video og andre der bruges til ræs, men uanset hvad, så koster de kassen at købe ind og det har du sikkert allerede fundet ud af.

 

Inden man køber sådan en fætter, kan man undersøge muligheder for at bygge selv, da det oftest kan gøres meget billigere end de færdiglavet og de flyver næsten ligeså godt. I denne artikel har vi samlet de vigtigste elementer til når du skal i gang med at bygge din egen drone.

 

Køb en god loddestation

Dette er et super vigtig element i bygningen af din drone. Jo bedre din loddekolbe er, jo bedre og nemmere er det at samle den. Har man en loddekolbe der ikke kan reguleres i varme bliver det oftest et problem at styre sin loddetin, da alt loddetin og elektronik er forskelligt. Så sørg for en god loddekolbe og gerne en der kan gå til 400 grader. Jo større en overflade du har, jo flere grader skal du bruge for at lodde det på.

 

Carbon er farligt

Når man arbejder med droner, støder man tit på carbon. Carbon bruges til selve rammen på dronen og det er super stærkt og holdbart. Når man arbejder med carbon er det vigtig at man vasker det inden brug. Ja, vi mener det. Du smider hele rammen ind under hanen og skylder det med vand og sæbe. Brug gerne handsker, da det er meget giftigt og tør rammen i papir bagefter, så det kan smides ud.

 

Propellerne skal passe

Når vi snakker propeller til din drone, så er der mange forskellige propeller som kan bruges til forskellige formål. Skal du f.eks have en masse fart på, så kan du bruge 2-blads propeller og skal du bruge din drone til Freestyle, så kan du bruge 3-blads, da det giver bevægelighed i forhold til at styre den i luften. Men er du som mange andre ude efter en drone der kan holde stille og tage video anbefaler vi også at man bruge 2-blads propeller.

 

Vægten spiller en rolle

Selve vægten på dronen spiller en stor rolle i forhold til hvad den skal bruges til. Skal du f.eks. bruge din drone til ræs, så er det vigtig at du laver den så let som muligt. Her kan du f.eks. undlade at putte alle skruerne i til motorerne eller måske kan du undvære nogle i rammen. Skal du bruge dronen til video vil vi anbefale at man laver en lidt tungere drone, da den bliver mere stabil. Dog ikke alt for tungt og hold gerne tyngdepunktet i midten, så bliver den nemmere at indstille når du skal det.