Hvis du går og knokler med en dårlig ryg, har det for det meste noget med din seng/madras at gøre. Så hvis du oplever at gå rundt med ondt i ryggen jævnligt burde du overveje om de bare skal have skiftet seng/madras.

 

Hvad skal du tænke over når du køber ny seng/madras

  • Du skal altid give dig selv tid til at ligge længe i de forskellige senge i den valgte sengespecialist da der ikke er nogen der kan mærke om en seng er god for dem efter at have lagt i den i et par minutter. Dette er et af de vigtigste komponenter da du skal tænke over at du bruger 7-8 timer i den hver nat og det derfor er naturligt at det ikke er en beslutning man bare lige træffer.

 

  • Det næste du skal tænke over er om du er til en hård eller blød madras. Det er meget vigtigt at finde ud af dette da det er en for hård eller blød seng der kan komme til at give dig problemer i længden.

 

  • Det er også vigtigt at når du ligger på sengen at du afprøver alle de forskellige stillinger du oplever at du ligger i når du sover eller bare ligger i sengen, for hvis sengen kun er god når du ligger på ryggen men ikke når du ligger på siden skal du finde en der passer bedre til dig.

 

  • Noget du også skal tage med i betragtning ved køb af ny seng er om du har et behov for at benene på denne skal være høje så du kan sætte dig ned ligesom når du sætter dig på en stol, eller om det er dig ligegyldigt.

 

Det var de forskellige punkter som jeg har erfaret er super vigtige i processen i at købe en seng. Og da senge jo ikke ligefrem er billige så kan man ligeså godt tage sig god tid til at finde ud af hvilken det skal være. I skrivende stund er der tilbud på senge hos Nordfjeld.dk

Coffee banner 1