Det stilfulde, men rå look, er det man som mand søger i sit hjem. Det skal være enkelt, men stilfuldt uden at være feminint. Det skal være dekorativt uden at overtage rummet. Mest af alt skal det skjule de bare steder i hjemmet og det skal gøres med stil. En mand skal have en old-school indretning, der udstråler en mandlighed.  Her er derfor 4 dekorationsideer der vil passe ind i en mands hjem.

 

L:A Bruket

Hvor feminint det end måtte lyde, producere LA bruket gode bæredygtige produkter, der i sin oftest mørkebrune emballage giver et fedt præg på badeværelse eller køkken. Produkterne er ikke blot til engangsbrug, men kan benyttes som dispensere, da de er yderst dekorative. Designet har et råt look og vil derfor passe godt ind i en mands hjem. Produkterne er produceret, med en emballage, der minder om et gammelt apoteker look.  Produkterne er enkle og dekorative på den fede måde. De vil passe ind i ethvert hjem, om man er ung eller gammel. Om man går i jakkesæt eller joggingbukser, er relativt ligegyldigt, da designet bare er noget for sig selv.

 

Et gevir

Er der noget mere mandigt end et trofæ til at hænge over pejsen? Hvis du ikke har en pejs gør det ikke noget, et gevir bestemt ikke en feminin vægdekoration. Tværtimod. Et gevir som vægdekoration, vil give hjemmet et old school jagt hytte look. Simpelt og bare fedt! Et gevir kan tilegnes via jagt eller købes hos en forhandler. Sider som den blå avis og lign. Ser stor efterspørgsel på netop denne vægdekoration.  Der kan dog argumenteres for at det selvfølgelig er fedest selv at ramme plet, samt måske en fed historie at fortælle gutterne.

 

Træ og Sten

Det rå look kan udstråles med materialer. Et stort solidt træbord, med ufine, dog pudsede kanter, viser at alting ikke behøver at være glat og kantet. Man kan derudover fuldende stilen, ved en væg af sten, der stikker lidt ud fra vægen. De skal ikke vær pudsede eller malet, men rå og næsten ubearbejdet. Ikke nok med at disse materialer er maskuline og rå, så er de tilmed også moderne. Dette ses flere steder på cafeer og spisesteder. Det er ikke kun gældende for, det halvulækre pizzaria, der bare ikke har fået malet, men også finere steder.

 

Lyngby

Lyngby vasen, er med enkelte blomster, ganske feminin. Dog udstråler det stilrene design en klasse, som ikke findes mange andre steder. De mørke modeller, er klassiske og vil passe ind over alt. Så er der plads i vinduskarmen, så stil en Lyngby vase der. Selv uden indhold er den fed uden at være for dyr, samt i flere størrelser.

 

Whisky, Cognac og/eller Rom

Et lille bord, med de forskellige spiritus former, har altid haft et fedt udtryk. Det signalerede tidligere en form for velstand, men nu er det nok primært benyttet som dekoration/forbrug. Et lille bord i hjørnet, hvor forskellige flasker af forskellige størrelser står, har bare noget fedt over sig.