Har du også denne her irriterende kæreste, der bare har alt og aldrig ønsker sig noget? Frygt ej. Nu får du top 10-listen, der sikrer dig mod den pinlige oplevelse, hvor du giver din øjesten det sæt jeans, der er ”so last year” eller den nedringede top, som fremstiller hende ”som en mega stor slut”.

 

  • Make-up

Vi starter med en sikker vinder. Make-up. Inderst inde ved du jo godt, at din kæreste lyver, når hun siger, at hendes skønhed er 100 procent naturlig og kun kommer inde fra. Gør jer begge to en tjeneste og giv hende en lækker mascara eller en flot øjenskygge, så hun kommer til at stråle. Så kan hun også bortforklare over for veninderne og sige, at den eneste grund til, hun er helt stadset op med make-up på en mandag, er fordi, det er en gave fra hendes søde kæreste. Og lad os nu være ærlige: du bliver bare gladere, når fruen stråler.

 

  • Undertøj

Forestil dig følgende: Du har haft en lang tirsdag med en masse møgopgaver på arbejdet, og du ved, at onsdag kun bliver endnu værre. Du kaster dig fuldt påklædt på sofaen derhjemme og drømmer om, at alt nok skal blive bedre. Og pludselig kommer Maiken vimsende ind i stuen i det nye sæt undertøj, som du har givet hende i fødselsdagsgave. Normalt ville hun skælde dig ud for ikke at sætte skoene på plads ude i gangen, men i dag får du ikke skæld ud. Du får i stedet lov til at mærke, hvilket blødt silkestof, hendes nye trusser er lavet af. Og herfra tager det fart…

 

  • Lingeri

’Lingeri? ’Hvorfor lingeri’, tænker du? Hvor mange forskellige former for undertøj, kan en kvinde bruge? Det rigtige svar er mange. Intet kan få kvinder til at føle sig mere sexet end noget frækt undertøj – og det skal du udnytte. ’Hvad får jeg så til gengæld’, tænker du? Prøv at byt ’undertøj’ ud med ’frækt undertøj’ i ovenstående historie og så taler vi ikke mere om det.

 

  • Tandemcykel

Din kæreste har fået et par kilo ekstra på sidebenene henover julen. Hvad gør du? Det er udelukket at være ærlig og fortælle hende sandheden. Det giver kun problemer – og hvis din kæreste er født i Albertslund måske endda også et pap på skrinnet. Du kan heller ikke forære hende et fitnessmedlemskab, for det har hun allerede, men hun har skiftevis ondt i ryggen, skulderen og hovedet (…), så det får hun ikke brugt. Nej, i sådan en situation er du tvunget til at være kreativ og tænke ud af boksen. Her er en tandemcykel den ideelle løsning. Det er noget I kan hygge jer med sammen og den oplagte løsning til dig, der mangler en god gave til fruen, som tog sig lidt for mange friheder ved julebordet.

 

  • Morroccanoil

Du har hørt ordet end del gange, men ved ikke rigtig hvad det er. Du ved bare at alle kvinder ønsker sig det, og i denne situation er det buzzword’et. Morroccanoil er for kvinder, hvad videospil er for mænd. Altså en god gave.

 

  • Skønhedsprodukter

Skønhedsprodukter er i det hele taget bare en sikker vinder. Vi har været inde på det tidligere, men det er også så sandt, som det er sagt: Kvinder elsker skønhedsprodukter! Heldigvis er der oceaner af muligheder, og internettet kan hjælpe dig godt på vej. Olier, creme, sprays – det er lige meget. Alt kan gå an, så længe fruen derhjemme får lejlighed til at føle sig lidt lækker.

 

  • Chokolade

En stor del af denne liste har gået ud på at få din udkårne til at have det godt med sig selv, men der er altså en endnu lettere vej til en kvindes hjerte. Den vej er brolagt med chokolade. Det er videnskabeligt bevist, at chokolade frigiver stoffet serotonin, der også kendes som kærlighedsstoffet. Med andre ord er det altså endnu en vej til at tænde lidt op under fruen!

 

  • Undulater

Kvinder elsker kæledyr! For mænd er de mest til besvær. Så hvis du er smart, så kommer du fruen i forkøbet, inden hun foreslår, at I køber en hund, som betyder, at du skal gå tur med kræet flere gange dagligt og fjerne hundelort fra græsplænen resten af tiden. Her er fugle, og specielt de små, en fantastisk opfindelse og en god gave til kvinden, der har det meste. Vi foreslår undulater, for de er små, spiser ikke så meget og er lette at begrave.

 

  • Tasker

Ni ud af 10 kvinders store svaghed. Håndtasker. Det gode ved håndtasker er, at uanset om fruen har 700, så kan hun altid bruge en mere. Du finder ikke et mere sikkert kort at spille ud, når du skal købe gave til fruen!

 

  • Oplevelser

Vil du rigtig forkæle konen, så må du frem med tegnedrengen. Her snakker vi hotelovernatning med champagne, spa og hele molevitten. Kvinder er rare som helhed, men der er ikke noget, der kan gøre dem ekstra flinke som at komme ud af huset. Hvis du har prøvet de ni andre gaver på listen og mod forventning ikke fået succes, så er 10’eren en sidste løsning. Held og lykke!