Er du så heldig at have en stor lejlighed, gør det indretningen meget sjovere, da der er mange flere muligheder, end i en mindre lejlighed. Du kan flytte rundt og afprøve nye, sjove ting, uden at det tager for meget plads. Dog kan det godt være svært at finde ting til at udfylde de store rum, men vi giver dig her idéer og inspiration, som du kan bruge til indretning af din lejlighed.

 

Brug møbler der fylder

Har du en stor stue, er du så heldig, at kunne bruge store, flotte møbler uden det tager alt for meget plads. En lille sofa eller et lille spisebord kan hurtig se ensomt og forkert ud i et stort rum. Udnyt derfor pladsen og brug en stor, lækker hjørnesofa, som dig og dine venner kan sidde i, og et langt spisebord, så du kan invitere folk over. Det kan være svært at udfylde det store rum, men bruger du store møbler, kan du fylde rummet ud, samtidig med, at du giver plads til dine møbler.

Her kan du også leje med forskellige farver, uden at møblerne vil drukne eller se malplacerede ud, som de ville gøre i en mindre lejlighed.

 

Pynteting

Alle hjem bliver kun flottere og mere personligt at små pynteting og nipsting, men specielt i en stor lejlighed, kan det binde rummene sammen og du kan gøre dit hjem mere personligt og levende ved at benytte dig af blot få virkemidler. Et stort rum, er lig store vægge og det kan godt være svært at fylde dem ud. Plakater kan være et rigtig godt alternativ, da de kan fået i forskellige størrelser. Du kan bruge plakaterne enten ved at sætte flere små sammen, eller blot bruge to store, der fylder væggen ud. Samtidig kan du få plakater i mange forskellige farver og former, så du kan få dem lige efter dit ønske.

 

Blomster og starte farver

Et stort rum kan i forvejen godt have meget luft, men blomster og sarte farver, kan hjælpe til at rummet både bliver fyldt op, men uden at det bliver voldsomt, da farverne går ind og smelter sammen. Starte farver er særligt gode, hvis du har valgt mørke møbler, så det kan lysne rummet op. Blomster kan give dit hjem prikken over i’et ved at leje med forskellige sammensætninger af blomster og farver, som passer til de farver og den stil, som du har valgt.