Enterprise Resource Planning. Det lyder kompliceret. Det er det ikke.

Med afdelinger, arbejdere, afregninger og arrangementer kan det ofte være svært at overskue alt fra små til større virksomheder. Der er brug for nogen til at holde overblik. Nogen…eller noget?

Her kommer ERP-system ind i billedet. I samarbejde med din virksomhed vil dine medarbejder opnå øget produktion og bedre forhold til kunderne. Det er en kendsgerning at kunder vil falde fra hvis dit foretagende ikke har styr på de mest basale ting i virksomhedsstyrelse.

 

ERP i alle størrelser og former

Men ERP-løsninger gælder ikke kun for produktion! Anvendelsesmulighederne er mange når det kommer til ERP-systemerne. Proinfo hjælper dig til at anvende systemer som Microsoft Dynamics NAV, der kan samle alle sidder af virksomheden i en platform. Lager, logistisk, indkøb og salg ligger lige ved dine medarbejderes fingerspidser. Den nye 2016 version kan tilpasse til specifikke medarbejdere. Der er endda adgang gennem tablets og mobiler. Med NAVEKSA add-on til NAV kan hele processen strømlines yderligere.
En anden mulighed er Dynamics AX, der også udgives af Microsoft. Den kan anvendes på alt fra HR til driftsledelse. Brugerfladen kan tilpasses efter behov. En medarbejder vil selv kunne tilpasse sin platform. Dynamics AX gør sig bedst i automatisering og optimering af processer.

Sidst, men ikke mindst, er der Dynamics C5, der gør forretningsstyring til en smal sag. Platformen kan, som NAV også åbnes gennem mobil eller tablet.

 

 

Fordele, fordele og flere fordele

De mange muligheder du har for ERP-løsninger kan virke overvældende. Derfor tilbyder Proinfo introduktion og vejledning ved brug af ERP-systemer. Et godt integreret system vil hjælpe ansatte i alle afdelinger og det vil i sidste ende også gavne dine kunder.

Om du er en del af et verdensomspændende speditionsfirma eller den lille, lokale tømrerforretning, så har ERP-systemerne masser at tilbyde dig.

 

Derudover findes der også CRM-systemer, der også er en essentiel del af enhver voksende virksomhed. De fungerer på samme måde som ERP-systemer, men omhandler derimod kunden direkte. Systemet stræber efter at opnå en mangfoldig analyse af kundens forhold til din virksomhed, noget som i sidste ende vil gavne begge parter.

Indenfor customer relationship management og enterprise resource planning, finder du ingen bedre løsninger end dem ProInfo har at tilbyde. Med løsninger fra ProInfo skal du glemme alt om data, data, data og bare lade dit favoritsystem klare arbejdet.

 

På mange måder kan systemer som CRM systemet og ERP ses som en slags symbolsk olie til virksomheder. De får kæderne og tandhjulene til at køre og sørger for at det hele glider uforstyrret. Det eneste der skal til er at du tager skridtet videre.