Der er mange ting, der skal rengøres rundt omkring i huset. Nogle kan klares med en enkel og hurtig oprydning, eller en fugtig klud, mens andre kan kræve mere dybdegående rengøring; Ville det ikke være rart, hvis du kunne skære ned på noget af husarbejdet. Det ville hjælpe dig med at reducere noget af den stress, der stammer fra at skulle udføre ekstra arbejde, og den dårlige samvittighed over aldrig at få gjort det hele.

 

Køleskabet er et af de steder, der let kan ende med spildte væsker eller mad pletter i næsten et hvilket som helst hjørne. Man er nødt til at rengøre det med det samme for at undgå forurening af sine fødevarer. Heldigvis er der en måde der gør det nemmere. Hvis du pakker dine køleskabshylder ind i plastikfolie, vil det være som en leg at rengøre dem i fremtiden, og det er let at vedligeholde.

 

Start med at fjerne alle madvarer inde i køleskabet. Du kan sætte al din mad  i en kølebox eller et andet køleskab, mens du arbejder. Når du har taget al maden ud, skal du lave en blanding af sæbe og antibakterielt rengøringsmiddel og vaske dit køleskab grundigt med en en svamp. Tag hylderne over i køkkenvasken og vask dem med rigeligt vand og sæbe.

 

Tør hylderne af og læg dem til side, indtil de er helt tørre. når de er helt tørre, placerer du dem på en flad bordplade. Åbn pakken med plastikfolien og sæt den over på bordet. Træk et ark plastfolie ud med begge hænder, og pak det rundt om den ene halvdel.

 

Tryk mod fladen af ​​plastikfolien med din hånd for at flade det ud over glasset i hylden. træk din hånd over folien for at slippe af med luftbobler. Træk et andet ark plastfolie ud til at dække den anden halvdel af hylden og udfør de samme trin. Påfør to ark plastfolie til resten af ​​hylderne.

 

Tag hylderne, en ad gangen, og sæt dem ind i køleskabet igen. Dit køleskab vil være rent og pænt efter rengøring og indpakning af hylderne. Du kan sætte madvarerne tilbage igen, og mens du gør det, vil du måske organisere maden lidt bedre inde i køleskabet. Glem ikke at tørre alle flasker og glas af, før du sætter dem tilbage i køleskabet.

 

Vedligeholdelse af dit køleskab efter indpakningen er meget nemt. Når der bliver spildt eller pletter af mad opstår, skal du bare tage en rent våd klud og tørre snavset af plastfolien. Spild, der tørres af med det samme det sker, vil komme let af.

 

Hvis du finder ud af, at noget mad eller væske sidder fast på folien, skal du skal du fjerne folien fuldstændigt og sætte nyt folie på hylden. Det er ikke svært at trække folien af. Bare tag fast i den ene kant af folien med fingrene og træk den af. Det er super nemt. Når du skal putte ny folie på, så følger du bare de ovenstående trin, og du behøver kun at rengøre de hylder det er nødvendigt at udskifte folie på.

 

Så er det bare at læne sig tilbage, åbne en flaske Dom Perignon og nyde et stykke arbejder der er vel udført.