Denimjakken er et ikon indenfor mode – også for plus size manden. En klassiker som alle mænd nemlig bør have i deres garderobe. Den har flere årtier på bagen og er evigt populær. Den er så alsidig, at du uden problemer kan bruge den på flere forskellige måder. Det er et godt køb, selvom den måske ikke opfylder kravet om overtøj til store mænd, da der ikke er så meget varme i den – men nok mere fungerer som ”stylen”, der fuldender looket.

 

Den er let og oplagt til overgangsmånederne, hvor vejret er ustabilt. Udvalget er stort med forskellige vaske, farver og snit, ja selv i kategorien herrejakker store størrelser, findes der et godt og bredt udvalg af denimjakker.

 

Mangler du inspiration til, hvordan du får det bedste ud af din denimjakke? Så læs her, hvor vi giver vores bud på 3 fede looks.

 

  1. Det afslappede look

Denimjakken er perfekt til den afslappede stil. Specielt i overgangsmånederne, hvor look’et ikke må blive for tungt.

 

Det er ikke vigtigt, om du er til combat bukser, shorts eller sweat pants, som i øvrigt er gået fra et søndagsfænomen til at være højeste mode, underdelen skal blot være afslappet og udstråle komfort.

 

Husk! Er der mange detaljer i form af enten print eller lommer på din underdel – bør du vælge en ensfarvet T-shirt under denimjakken for at skabe den ro et afslappet look bør udstråle.

 

Fodtøjet skal være behageligt. Sandaler, klip-klappere eller en blød kanvas sko.

 

 

  1. Smart Casual

Hvis du overvejer et smartere udseende, skal du gå efter en underdel i en mørk nuance, da den automatisk vil give dig en sofistikeret, men samtidigt casual og nedtonet stil.

 

Et par chinos i navy eller sort sat sammen med en denimjakke i den originale denimfarve – vil give dig et stilsikkert look, som ikke bare kan bruges på jobbet, men også til mindre formelle lejligheder.

 

Afhængig af stedet, humøret eller vejret bestemmer du selv, om det skal være med en skjorte eller en T-shirt du bærer nedenunder, men idet du sikkert beholder denimjakken på hele dagen eller aften, er det faktisk ikke så vigtigt.

 

For det ikke bliver FOR pænt, vælg et par fede sneakers. Med et par pæne sko bliver det hurtigt lidt for meget. Du skal være smart – men endelig ikke for smart.

 

  1. Dobbelt Denim

Udtrykket ”dobbelt denim” bruges, når man både bærer denim foroven f.eks. en denimskjorte, denimjakke eller lign. og forneden eksempelvis jeans eller denim shorts. Denne kombination blev engang betragtet som værende et modekiks, men dobbelt denim er nu én af de hotteste trends.

 

Det er latterligt nemt at sætte sammen. Det eneste du behøver, er et par jeans – gerne lidt slidte, en enkelt fed T-shirt med eller uden print og så din denimjakke.

 

Har du lidt 80ér fobi, anbefaler vi, at de 2 dele er i forskellige farvenuancer el. kvaliteter. Også her skal du vælge et par cool sneakers og du har fuldendt det rå dobbelt denim look.