Er du træt af rustne og sløve knive? De fleste jægere og fiskere ved, hvor vigtigt det er at have en skarp og god kniv med på jagten og fisketuren. For jægeren handler det om at kunne aflive dyret på en så human og hurtig måde som muligt. Det går derfor ikke, hvis man står med en sløv kniv hvis man har anskudt et dyr og skal handle hurtigt.
Så har du dårlige erfaringer med sløve og rustne knive, har du nu muligheden for at lave om på dette en gang for alle. Knivproducenten Gerber har løsningen på problemet, da den amerikanske knivproducent er verdenskendt for deres høje kvalitet inden for b.la. Knive og multitools.
Med en kniv fra Gerber i hånden er du garanteret en kvalitetskniv, der ikke er sløv eller rusten, når du har brug for den. Dette kan være forskellen på, om du får en god og vellykket jagt eller en meget dårlig og ubehagelig oplevelse, hvilket gælder både for dig og dyret.

Gatorkniven

Gerber Legendary Blades prisvindende Gator kniv har været en bestseller i 25 år. Den ikoniske Gator linje har en velfortjent plads i Gerbers imponerende historie, og knivene er inspireret af dyret, som har lagt navn til knivene nemlig alligatoren.
Gator Premium Fixed Blade er det bedste bud på en reinkarnation af alt, hvad der gjorde den originale til den bedste i sin klasse.
Denne Gator Premium – Fixed Blade tilbyder enestående materialer og innovativt design til den moderne jæger, der er træt af sløve og rustne knive.

Kendt engelsk jægersoldat designer overlevelsesudstyr i høj kvalitet

Gerber har over årene samarbejdet med det amerikanske militær, som har været med til at forbedre og udvikle Gerbers design. Udover samarbejdet med militæret har Gerber også startet et samarbejde med den engelske jægersoldat Edward Michael ’Bear’ Grylls.
Bear Grylls er verdenskendt fra de populære serier ”Man vs Wild” & ”Escape from Hell”, serierne handler om at overleve under ekstreme forhold.
Bear Grylls har i samarbejde med Gerber udviklet en lang række knive og andet overlevelsesudstyr, som ligesom resten af Gerbers sortiment er af ekstrem høj kvalitet.
Bear Grylls blev i en alder af bare 35 år udnævnt til Chief Scout, hvilket gør ham til den yngste Chief Scout nogensinde i England. Alle disse erfaringer har Bear Grylls valgt at bruge til at hjælpe Gerber med at udvikle nogen af de bedste overlevelsesprodukter på markedet. De har sammen udviklet flere forskellige knive, overlevelses kits, økser, feltflasker, pandelamper, Multi-Tools og meget mere. Der er desuden livstidsgaranti på alle Bear Grylls produkter.

Fra reklamebureau til en af verdens mest anerkendte knive- og multitool producenter

Gerber er en amerikansk knive- og multiltool producent, som har hovedkontor i Tigard i staten Oregon, som ligger i det nordvestlige USA. I 1910 startede Gerber familien et reklamebureau i Portland, Oregon. I mens Joseph R. Gerber arbejdede for familiens reklamebureau, fik han ideen til at sende håndlavede knive ud til bureauets kunder, knivene blev så populære at bestilte flere til deres kateloger. Dette blev startskuddet til Gerber Legendary Blades, som blev grundlagt i 1939 af Joseph R. Gerber.
Det som startede som et lille foretagende i 1939, hvor virksomheden havde et lille udvalg af håndlavet spisebestik, som blev givet væk til kunder, ændrede sig i løbet af årene til, at Gerber i 1960 var en af de mest betroede og værdsatte mærker inden for knive og multitools.

Gerber blev i 1987 solgt til det finske Fiskars. Fiskars er en metal og designkoncern, som ud over Gerber også har opkøbt den danske keramik designer Royal Copenhagen i 2012. Fiskars har små 5.000 ansatte og er blandt andet verdenskendte for deres ikoniske orange sakse, som på verdensplan har solgt over 1 milliard eksemplarer.

Gerber er stadig en favorit

Selvom det er over 70år siden, at Gerber Legendary Blades blev grundlagt, bliver virksomheden stadig mere populær.
Virksomheden bygger stadig på de samme værdier, som grundlæggeren Joseph R. Gerber havde, nemlig at lave knive og multitools der kombinerer høj kvalitet og innovative designs, som kan holde i en menneskealder.
I dag laver Gerber udover knive og multitools en lang række af andre kvalitetsprodukter såsom økser, håndsave, macheter, pandelamper, lommelygter, overlevelses udstyr, graveudstyr, alt sammen i den velkendte Gerber kvalitet og design.