Kaffe er mange gange en smagssag. I dag er kaffe mange forskellige ting, med alle de mulige forskellige typer af kaffe der til at finde i dag. Caféernes opblomstring og ting som Starbucks popularitet har gjort kaffe til meget mere end bare en sort kop kaffe, selvom der stadig i dag er mange der nyder en helt sort kop kaffe hverdag.

Som med så mange andre, er kaffemaskiner også en af de ting hvor der er mange forskellige meninger om hvilken en der bedst. I denne artikel vil vi give vores bud på nogle kaffemaskiner, der kunne være din testvinder. De har i hvert fald høstet store rose fra andre, og det må man nogle gange tage for gode varer og hoppe ud i det.

Kaffemaskiner

1. Bosch TKA8013

Denne Bosch model er faktisk en prisvindende kaffemaskine. Den har vundet tænk’s test af kaffemaskiner, i år 2012, så man må forvente en hvis kvalitet i denne maskine. Den er bygget kraftigt med to varmelegemer der garantere dig den optimale bryggetemperatur, og samtidig kan holde en god serveringstemperatur hvis den får lov at stå lidt. Der er indbygget volumenautomatik i denne Bosch model, der giver et super resultat, selv når der brygges få kopper. Så er den mest til dig og konen, så er denne maskine med automatiks volumenberegning, måske værd at se på. Vandtanken der er på maskinen er gennemsigtig og med måleenheder på begge sider.

2. Moccamaster KB741

En rigtig klassisk kaffemaskine, der er bygget til en ting – nemlig at lave kaffe. Der er ikke så eget ekstra halløj på denne klassiske stilrene kaffemaskine, men trods alt er den en af de bedste kaffebryggere på markedet. Der er holdt fokus på hvad der er vigtigt på denne maskine, og det er at brygge en god kop kaffe. Maskinen er udført i ridsefast aluminium, som giver et flot look der bliver holdt i mange, mange år. Der er 2 varmelegemer på denne maskine, som sikrer god brygge og serveringstemperatur, hvilket kan være vigtigt for mange. Er man tit på farten og skal bruge en maskine, der kan brygge hurtigt er denne maskine det helt rette valg, da den kan lave 10 kopper kaffe på kun 6 minutter. Det er virkelig lækkert, hvis man er typen der tit får uventet besøg eller skal lave kaffe impulsivt tit. Varmepladen kan reguleres eget ens eget valg, så temperaturen falder i din egen smag. Denne sort farvede kaffemaskine vil for mange være et rigtig godt og oplagt valg.

3. Nespresso UMilk

Skal det hele være lidt fancy, og du har brug for flere funktioner og kaffetyper, er denne Nespresso Umilk et rigtig godt valg. Maskinen er bygget i et rigtig flot og elegant design, så er du typen hvor dette er vigtigt, kan du sagtens købe denne kaffemaskine fra Nespresso, og lade den stå fremme med god samvittighed. Farverne på maskinen er sort og stål, så passer dette ind i dit allerede designede køkken, så er det jo endnu bare mere fod i hose. Denne kaffemaskine er med indbygget mælkeskummer, der er integreret i maskinen. Dette gør, at du kan lave næsten hvilken type af kaffe du skulle have lyst til. Umilk har en masse avancerede funktioner, men er stadig bygget lille, så den kan stå fremme på køkkenbordet uden at optage alt for meget plads.

4. Bosch TES71525RW

Her er vi oppe i den rigtig dyre ende for kaffemaskiner. Denne kaffemaskine kan alt! Et klik og den laver den type af kaffe du vil have, espresso, cappuccino, Macchiato og du kan selvfortsætte. Denne maskine henvender sig mest til kontorer og lignende, der sætter pris på folk selv kan klikke sig til en kop kaffe, hvad end de lyster. Det kan også være til den helt store kaffenyder, der vil have en maskine i hjemmet der kan klare lige hvilken kaffetype man ønsker at drikke. Vandpumpe med 19 bar og sensoflow sikrer at maskinen bliver varm lynhurtig og klar til at brygge din kop kaffe på et splitsekund.

Vi håber i med vores 4 anbefalede kaffemaskiner, kan finde en der falder i jeres smag. Vi ville ikke selv være bange for at bruge en af de fire beskrevede her.

Kaffemaskine