Sommerhuse i Danmark er utrolig populære og højt værdsatte af danskerne. Du finder både store og små, nye og gamle sommerhuse i Danmark, og de er placeret alle mulige skønne steder rundt om i ganske land. Og hvad enten man ejer sit eget sommerhus eller lejer et, er der dømt råhygge, når man holder ferie sådan et sted. Vi vil næsten vove at påstå, at alle danskere mindst én gang i deres liv, har holdt ferie i et dansk sommerhus, og der er altså bare noget helt specielt over disse hyggelige feriehjem.  

Ejer du et skønt, lille sommerhus, som trænger til en kærlig hånd, eller måske er du ved at bygge et helt nyt sommerhus? Uanset om det er gammelt eller nyt, ønsker de fleste sig et sommerhus, der føles som et frirum, og som har en indbydende og behagelig indretning. Sommerhuset behøver for mange ikke at minde om hjemmet, og nogle fravælger endda TV og internet, så de er sikre på at kunne slappe fuldstændig af, og bare nyde tilværelsen med familie og venner.

Her kommer vi med 2 tips til, hvordan du med indretningen nemt kan skabe en hyggelig sommerhusstemning.

Æstetiske plakater

Vores første tip til når du skal indrette sommerhuset, er at dekorere væggen med en flot sommerfugle plakat. En sommerfugle plakat er både æstetisk at se på, og så er det en perfekt illustration til at skabe sommerhusstemning. På Plakatdyr.dk kan du finde mange forskellige varianter af sommerfugle plakater, og der er noget til hver en smag, hvad enten du kan lide sprudlende farver, eller om du er mere til afdæmpede toner. En anden grund til at en sommerfugle plakat passer perfekt til det danske sommerhus, er fordi alle sommerfuglene der pryder plakaterne er danske. Og er du i forvejen interesseret i sommerfugle er en sommerfugle plakat perfekt til dig. På den måde kan du vise alle hvad du går op i. Du kan sagtens hænge en sommerfugle plakat i køkkenet, soveværelset eller et helt tredje sted, og hvis én sommerfugle plakat ikke er nok, kan du pryde sommerhusets rum med et væld af forskellige plakater. På Plakatdyr.dk kan du både få en sommerfugle plakat med et enkelt motiv af en sommerfugl, men du kan også få en plakat med flere sommerfugle motiver på. Det er helt op til dig hvad du bedst kan lide. 

Køb genbrugsvarer

Det andet tip til sommerhusindretningen er at købe genbrugsmøbler og pynt. Et sommerhus må gerne bestå at gamle møbler og pyntegenstande, da det er med til at skabe en charmerende og hyggelig sommerhusstemning. Selvom vi danskere holder af den minimalistiske og moderne indretning, behøver sommerhuse ikke at være indrettet efter disse principper. Vi ser nemlig, at de fleste gamle sommerhuse – og det gælder egentlig også nye sommerhuse – er bygget i træ og har små sprossede vinduer, og her passer genbrugsmøbler bare perfekt til stilen. Så tag på loppemarked eller i en genbrugsbutik og se efter kurvestole og flotte pyntepuder – man kommer nemlig langt for pengene, når man køber genbrug.